Un poliţist cu capsa pusă

Anul : 2001 Regizor : Gérard Krawczyk Genul filmului : , ,
4.27 / 5 (11 votes)
Vizionare placuta! Nu uita sa lasi un comment in partea de jos a paginii cu parerile tale despre acest film online subtitrat.

Aboneaza-te si primesti zilnic pe email cele mai noi filme online cu subtitrare in limba romana adaugate pe site. Scrie adresa ta de email:

Dupa abonare, vei primi un email cu un link de confirmare.Film Online Subtitrat Wasabi / Un poliţist cu capsa pusă (2001)

Hubert (interpretat de Jean Reno) este un inspector de politie care adoptã metode de investigare putin cam dure, dar are totusi o inimã de aur. Dupã ce îl bate mãr (din întâmplare!) pe fiul prefectului, comisarul sãu îl sfãtuieste sã-si ia o micã vacantã. Astfel, el profitã de ocazie pentru a se preocupa mai mult de viata sa personalã, pe care o neglijase în trecut. Dar primeste un telefon din Japonia si un notar îl înstiinteazã cã Miko, femeia ce trecuse prin viata lui acum aproape 20 de ani, a decedat în conditii misterioase. Ea nu l-a uitat si l-a numit executantul sãu testamentar. Dar Miko i-a lãsat nu doar un testament sau un cadou, ci mai mult o problemã, o adevãratã bombã.
Michel Muller interpreteazã rolul lui Maurice, un anjagat al Evidentei Populatiei, care îi vine în ajutor lui Hubert deoarece „Momo” (cum este numit Maurice) visa sã devinã politist. În urma cãlãtoriei celor doi în Japonia, reiese cã Hubert este tatãl lui Yumi, o tânãrã de 18 ani, interpretatã de Ryoko Hirosue. Cei trei trec printr-o serie de evenimente palpitante si interesante, ceea ce îi va apropia pe Hubert si Yumi.

Vezi Gratis Film Online Cu Subtitrare Wasabi / Un poliţist cu capsa pusă (2001)
[socialring]Daca filmul a fost sters, scrie un comment mai jos cu textul "film sters"


SCRIE UN COMMENT