The Untouchables

Anul : 1987 Regizor : Brian De Palma Genul filmului : , , , ,
5 / 5 (1 votes)
Vizionare placuta! Nu uita sa lasi un comment in partea de jos a paginii cu parerile tale despre acest film online subtitrat.

Aboneaza-te si primesti zilnic pe email cele mai noi filme online cu subtitrare in limba romana adaugate pe site. Scrie adresa ta de email:

Dupa abonare, vei primi un email cu un link de confirmare.Film Online Subtitrat The Untouchables / Incoruptibilii (1987)

Incoruptibilii, film regizat de Brian de Palma, este o capodopera ce trebuie vazuta – o realizare glorioasa, teribila, imensa, o descriere a sefilor mafioti care conduceau orasul Chicago in perioada prohibitiei si a oamenilor legii ce au jurat sa-i prinda.

In aceasta confruntare clasica intre bine si rau, Kevin Costner joaca rolul agentului federal Eliot Ness, Robert de Niro pe cel al celebrului mafiot Al Capone, iar Sean Connery este Malone, politistul care il invata pe Ness cum sa invinga Mafia: sa traga repede si sa traga primul.

Vezi Gratis Filmul Online Cu Subtitrare The Untouchables / Incoruptibilii (1987)
[socialring]Daca filmul a fost sters, scrie un comment mai jos cu textul "film sters"


Un comment pana acum.

  1. Jose Arcadio says:

    Un film bun despre doua legende ale anilor prohibitiei alcoolului in America :Elliot Ness-incoruptibilul si Al Capone mafiotul,personaje interpretate de alte doua legende,dar ale ecranului,Kevin Koster si Robert de Niro…

SCRIE UN COMMENT