The Princess Diaries

Anul : 2001 Regizor : Garry Marshall Genul filmului : , ,
4.42 / 5 (12 votes)
Vizionare placuta! Nu uita sa lasi un comment in partea de jos a paginii cu parerile tale despre acest film online subtitrat.

Aboneaza-te si primesti zilnic pe email cele mai noi filme online cu subtitrare in limba romana adaugate pe site. Scrie adresa ta de email:

Dupa abonare, vei primi un email cu un link de confirmare.Film Online Subtitrat The Princess Diaries / Prinţesa îndărătnică (2001)

Nu vreau sã mã duc în tara mea. Nu vreau decât sã termin clasa a zecea!
Asa cã n-as putea sã le spun tuturor cã renunt?”
Mia Thermopolis

Timida adolescentã Mia Thermopolis (ANNE HATHAWAY) din San Francisco este aruncatã într-o altã lume când, din senin, primeste vestea incredibilã cã este o printesã adevãratã. Ca mostenitoare a tronului Genoviei, un mic principat european, Mia porneste într-o aventurã comicã, când bunica ei, o persoanã strictã si formidabilã, regina Clarisse Renaldi (JULIE ANDREWS), începe sã îi dea „lectiile de printesã”.

Cele douã conflicte – Mia nu are nici o intentie sã-si pãrãseascã modul ei normal de viatã pentru a deveni conducãtoarea unei tãri îndepãrtate, în timp ce Regina Clarisse afirmã cu insistentã cã aceasta este datoria ei. Clarise este gata sã facã orice pentru ca ea sã-si ia locul ce i se cuvine în rândul succesiunii regale. Acum, sovãielnica printesã trebuie sã ia cea mai importantã decizie din viata ei – dacã sã rãmânã cu familia ei – sau sã lase totul în spate si sã accepte responsabilitãtile regale ce decurg din a fi Printesa Genoviei.

Prima parte

Partea a doua

Vezi Gratis Filmul Online Cu Subtitrare The Princess Diaries / Prinţesa îndărătnică (2001)
[socialring]Daca filmul a fost sters, scrie un comment mai jos cu textul "film sters"


6 commenturi pana acum.

 1. gabriela says:

  SUPERB!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. gabriela says:

  SUPERB!!!!!!!!

 3. anca says:

  a doua parte e stearsa din pacate …si nu ma mai uit..

 4. pepe says:

  filmul este chiar bun,putin deplasat de realitatea noastra contemporana, dar s-ar putea interpreta si ca o transpunere ,dintr-un basm, intr-o realitate capitalista specific americana, in care viata si obiceiurile unei adolescente este tulburata de un eveniment neprevazut…dar nu vreau sa descriu filmul;in conseciinta filmul este bun.Merita vazut, si recomand ptr toata lumea, mai ales pentru amatorii genului “teen mouvie”.

 5. Livia Zaharia says:

  un film ce nu te plictisește, e chiar bun, îl recomand

SCRIE UN COMMENT