Harry Potter si Piatra Filozofala

Anul : 2001 Regizor : Chris Columbus Genul filmului : , , ,
4.51 / 5 (125 votes)
Vizionare placuta! Nu uita sa lasi un comment in partea de jos a paginii cu parerile tale despre acest film online subtitrat.

Aboneaza-te si primesti zilnic pe email cele mai noi filme online cu subtitrare in limba romana adaugate pe site. Scrie adresa ta de email:

Dupa abonare, vei primi un email cu un link de confirmare.Film Online Subtitrat Harry Potter si Piatra Filozofala / Harry Potter and the Sorcerer’s Stone (2001)

Filmul este bazat pe primul roman din seria cunoscută de cărţi despre Harry Potter scrise de J.K. Rowling, roman apărut şi în România, la Editura Egmont Romania.

În pragul împlinirii vârstei de 11 ani, Harry Potter anticipează puţin felul distracţiei şi cadourile pe care i le va face familia Dursley, rudele sale antipatice care l-au luat în custodie după moartea părinţilor săi şi l-au obligat să doarmă în debaraua de sub scări.

Însă în acest an, aniversarea zilei de naştere a lui Harry va fi diferită. O scrisoare misterioasă, scrisă cu o cerneală verde neobişnuită, adresată lui Harry, soseşte pe neaşteptate însoţită de o bufniţă. Harry este surprins şi încântat de mesajul curios, însă unchiul său Vernon, îngrozit, distruge scrisoarea înainte ca Harry să o poată citi.

A doua zi, o altă scrisoare şi bufniţă sosesc, numai pentru a fi aruncate de familia Dursley. Zi de zi, scrisori şi bufniţe continuă să sosească la uşa lui Harry până când familia Dursley, de teamă că nu vor mai putea tăinui conţinutul corespondenţei neobişnuite, ei se mută cu Harry într-o cabană îndepărtată unde au certitudinea că nu mai pot fi găsiţi.

Planul lor pare a funcţiona când, dintr-odată, o bufnitură puternică le scoate uşa din balamale, apărând în faţa lor trupul voluminos al unui uriaş impresionant pe nume Hagrid. Furios pe familia Dursley pentru că au distrus scrisorile şi au încercat să ascundă adevărata identitate a nepotului lor, Hagrid dezvăluie secretul care îi va schimba viaţa lui Harry: el, Harry Potter, este un vrăjitor!
Spre marea sa surprindere, Harry află că scrisorile misterioase sunt invitaţii pentru el, cu ocazia împlinirii vârstei de 11 ani, să părăsească lumea obişnuită şi să se alăture unor copii de vârsta lui cu înzestrări similare la celebra şcoală Hogwarts de farmece şi vrăjitorii.

Hagrid continuă să îi explice lui Harry faptul că părinţii săi nu au murit într-un accident de maşină aşa cum îi spuseseră în mod repetat rudele sale, ci că au fost de fapt ucişi de către un vrăjitor rău care în schimb i-a făcut lui Harry pe frunte o cicatrice în formă de fulger!

Harry este bulversat de aceste destăinuiri despre părinţii săi şi de invitaţia la Hogwarts. Cu toate acestea, după ce mai petrece încă o noapte în debaraua de sub scări gândindu-se la viaţa sa chinuită, el se hotărăşte să plece cu Hagrid la gara London’s King’s Cross Station, unde descoperă peronul secret 9ž şi se urcă în Expresul Hogwarts.

În trenul plin de elevi curioşi din primul an, Harry se împrieteneşte cu micii vrăjitori în devenire Hermione Granger şi Ron Wesley. Împreună cu noii săi prieteni, Harry porneşte în aventura vieţii lui la Hogwarts, un loc minunat care a depăşit orice închipuire a lui, unde îşi va descoperi calităţile extraordinare şi îşi va găsi căminul şi familia pe care nu le-a avut niciodată.Daca filmul a fost sters, scrie un comment mai jos cu textul "film sters"


27 commenturi pana acum.

 1. Anastasia says:

  Un film de nota 10, unul care insa chiar merita aceasta nota.

  :-) :-) :-) Recomand

 2. Bianca says:

  :-) O fericit pe scriitoarea Joune Rowling ,si daca stiti ceva despre o noua serie sau ceva asemanator,va rog spuneti-mi si mie,:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) B-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) O:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

 3. Andreas says:

  Film Sters

 4. Cristi says:

  “Fratele meu se ocupa cu cresterea lor in Romania” ? :*

 5. cristi says:

  este foartefrumos si interesant un fil de 10
  :):):):):):):):):):)
  :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

 6. ~I'm*Not*Afroid~ says:

  Pacat ca nu la-m vazut
  ma pun sal vad am citi doar cartea

 7. vlad adela says:

  bianca au mai aparut filme din astea ele sunt harry potter si camera secretelor, prizonierul din azkaban, printul semi pur si ordinul phoneix

 8. Theodora says:

  Cititi cartile sunt foarte frumoase eu sunt la al treilea volum este superb

 9. mihai says:

  Am vazut acest film de doua ori si doresc sa il vad de cate ori pot.Chiar daca sunt un copil,am citi si cartile cu Harry Potter de la cap la coada.

 10. alex says:

  este foarte tare recomandatilw prietenilor vostri

 11. andre says:

  filmul e bessttiaaaaaaaaaaaaaaaaaal daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ~_~“`[[[{{{{{{{{{::)) 😉 😀 normal este bestial

 12. alexandra says:

  mama ce tare este filmul am czut jos ups pe spate >>>

 13. Nina says:

  ie nashpa =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  .
  .
  .
  .
  .

  .

  ..
  .
  .
  .

  .
  glumesc. e cel mai smecher film. e genial ♥

  P.s. : PRIMUL RAND A FOST scris la bascaleala. nu scriu asa.

 14. Selena says:

  Suppppper filmul,o iubesc pe HERMIONE GRANGER

  ps.-Citesc Harry Potter am ajuns la volumul 6!!!!

 15. fefe says:

  am citit toate volumele cu exceptia volumului 7….abia astept sa vad toate filmele. spuneti va rog daca exista vol 7 :))si cum se numeste,I love Harry!!!

  • Hermione Granger says:

   Da exista,se numeste Talismanele Mortii si are doua parti 😉

  • Maryan says:

   Buna, volumul 7 se numeste Talismanele Mortii, am vazut filmul si e super, insa nu am citit cartea. Ti-l recomand cu caldura!

 16. Dark says:

  Un film de nota 3,5

 17. Eu says:

  Imi place sa ma joc!

SCRIE UN COMMENT