Dead Man Down

Anul : 2013 Regizor : Niels Arden Oplev Genul filmului : , ,
5 / 5 (8 votes)
Vizionare placuta! Nu uita sa lasi un comment in partea de jos a paginii cu parerile tale despre acest film online subtitrat.

Aboneaza-te si primesti zilnic pe email cele mai noi filme online cu subtitrare in limba romana adaugate pe site. Scrie adresa ta de email:

Dupa abonare, vei primi un email cu un link de confirmare.Film Online Subtitrat Gustul razbunarii / Dead Man Down (2013)

Pelicula îi are în centru pe Victor, un asasin profesionist, mâna dreaptă a unui mafiot din New York, şi pe Beatrice, femeia care îl seduce în speranţa că o va ajuta în misiunea ei de răzbunare. Atracţia dintre ei este foarte puternică şi duce la executarea unui plan de acţiune extrem de violent, aproape catartic.

Victor (Colin Farrell) este unul din oamenii de bază ai lui Alphonse (Terrence Howard), cel mai temut gangster din New York și cel din cauza căruia și-a pierdut familia. Atunci când primește sarcina de a-l găsi pe cel care îi amenință șeful, Victor o cunoaşte pe Beatrice (Noomi Rapace), încă una din victimele lui Alphonse. Intâi prin seducție și apoi prin șantaj, Beatrice îl convinge pe Victor să o ajute să se răzbune pe omul care i-a provocat suferință, oferindu-i astfel și lui șansa de a răzbuna moartea soției și fiicei sale. Uniți de aceeași dorință, cei doi pun la cale un plan pe măsura inamicului lor. Toți cei implicați riscă să fie eliminați.

Regizorul Niels Arden Opley se află la o nouă colaborare de succes cu Noomi Rapace, care, alături de Colin Farrell, face un rol memorabil în thrillerul provocator Dead Man Down: Gustul răzbunării.

Vezi Gratis Film Online Cu Subtitrare Gustul razbunarii / Dead Man Down (2013)
[socialring]Daca filmul a fost sters, scrie un comment mai jos cu textul "film sters"


8 commenturi pana acum.

 1. sh says:

  beton

 2. elenaL says:

  f. bun

 3. Adrian says:

  Multumim admin pentru ceea ce faci pe site!!!
  Cat despre film… sublim!

 4. Constanti says:

  Multumim frumos pentru filme !

 5. gogu says:

  tare!

 6. Egn says:

  Pt un cinefil cam poti intui usor filmul !!
  In acelasi timp nu pot spune ca nu e un film reusit !

 7. mary says:

  Buna seara!

  As dori sa va spun ca filmul ajunge la minutul 21:22 si sare direct la 114:26 si s-a terminat brusc. Am putut sa vad doar partea pana la 21:22. Se poate rezolva? Multumesc frumos!

  • mary says:

   Este in regula. Am restartat calculatorul si apoi nu s-a mai intrerupt la 21:22. Multumesc.

SCRIE UN COMMENT