Olympus Has Fallen

Anul : 2013 Regizor : Antoine Fuqua Genul filmului : ,
4.17 / 5 (12 votes)
Vizionare placuta! Nu uita sa lasi un comment in partea de jos a paginii cu parerile tale despre acest film online subtitrat.

Aboneaza-te si primesti zilnic pe email cele mai noi filme online cu subtitrare in limba romana adaugate pe site. Scrie adresa ta de email:

Dupa abonare, vei primi un email cu un link de confirmare.Film Online Subtitrat Cod Rosu la Casa Alba / Olympus Has Fallen (2013)

După stabilirea unei importante întâlniri de negocieri, Casa Albă devine ţinta unui atac terorist pus la cale de o grupare nord-coreeană. Printre focuri de armă şi detonări de bombe, însuşi Preşedintele Americii este luat prizonier. Toate eforturile serviciului se securitate şi ale poliţiei de salvare a instituţiei se bazează acum pe informaţiile furnizate de Mike Bannings, fost membru al gărzii prezidenţiale, blocat în clădire fără ca teoriştii să ştie de existenţa sa.
Cu Gerard Butler, Aaron Eckhart şi Morgan Freeman în centrul acţiunii, Cod Roşu la Casa Albă este un thriller incitant, adus de MediaPro Distribution, din 5 aprilie, pe marile ecrane.

Prima parte

Partea a doua

Vezi Gratis Film Online Subtitrat Cod Rosu la Casa Alba / Olympus Has Fallen (2013)
[socialring]Daca filmul a fost sters, scrie un comment mai jos cu textul "film sters"


4 commenturi pana acum.

 1. Livia Zaharia says:

  Palpitant, pentru cei cărora le plac filmele de acțiune, e interesant. Merită văzut

 2. STEFAN says:

  Superb filmul!!! merita vazut
  Multumesc

 3. Cristi says:

  Un film excelent. Am stat cu inima la gură. Mulţumesc foarte mult.

 4. viking says:

  super film …si traducerea super ok…multumim

SCRIE UN COMMENT