Amintiri din Epoca de Aur 2 – Dragoste în timpul liber

Anul : 2009 Regizor : Ioana Uricaru, Hanno Höfer, Răzvan Mărculescu, Cristian Mungiu, Constantin Popescu Jr. Genul filmului : , ,
3.82 / 5 (11 votes)
Vizionare placuta! Nu uita sa lasi un comment in partea de jos a paginii cu parerile tale despre acest film online subtitrat.

Aboneaza-te si primesti zilnic pe email cele mai noi filme online cu subtitrare in limba romana adaugate pe site. Scrie adresa ta de email:

Dupa abonare, vei primi un email cu un link de confirmare.Film Online Romanesc Amintiri din Epoca de Aur 2 – Dragoste în timpul liber (2009)

In anii 80 Romania traia cei mai ingrozitori ani din istorie. Incoltiti de constrangeri, fara apa calda, fara mancare in frigidere, doar cu optimismul si umorul tipic romanesc, filmul prezinta 6 povesti cu parfum de mit, inspirate din evenimentele adeseori suprarealiste ale vietii de zi cu zi in regimul comunist. Un sofer de la Avicola, o studenta, un activist, un politist lacom si un fotograf aduc la viata cele mai cunoscute legende urbane din Romania anilor ’80, recuperand umorul care i-a ajutat pe romani sa supravietuiasca perioadei. Impartit in 6 scurtmetraje regizate de 5 regizori, filmul isi propune sa le aduca aminte celor care au trait in acea perioada obiceiurile care acum sunt de neconceput, dar atunci erau litera de lege: cantarea imnului la inceputul orelor, lozincile scandate la trecerea coloanelor oficiale, vandutul sticlelor goale pentru bani de buzunar sau fericirea de a avea o banana de Craciun.

Vezi Gratis Filmul Online Romanesc Amintiri din Epoca de Aur 2 – Dragoste în timpul liber (2009)
[socialring]Daca filmul a fost sters, scrie un comment mai jos cu textul "film sters"


SCRIE UN COMMENT