5 Days of War

Anul : 2011 Regizor : Renny Harlin Genul filmului : , ,
5 / 5 (3 votes)
Vizionare placuta! Nu uita sa lasi un comment in partea de jos a paginii cu parerile tale despre acest film online subtitrat.

Aboneaza-te si primesti zilnic pe email cele mai noi filme online cu subtitrare in limba romana adaugate pe site. Scrie adresa ta de email:

Dupa abonare, vei primi un email cu un link de confirmare.Film Online Subtitrat 5 Days of War / 5 zile de război (2011)

Cineastul Renny Harlin , cunoscut publicului pentru pelicule ca “Die Hard 2″, “Insula secretelor”, “Cliffhanger” şi “Coşmarul de pe Elm Street 4: Stăpânul visului”, a mizat pe războiul ruso-georgian din 2008 pentru noul său film, “5 Days of War”. În spatele controversatului lungmetraj, a lucrat o echipă cosmopolită: producătorul român George Lascu, regizorul şi scenaristul finlandezi Renny Harlin şi Mikko Alanne şi actorul cubanez Andy Garcia. Potrivit regizorului, deşi acest ansamblu de naţionalităţi nu constituie rezultatul vreunei planificări, întâmplarea ce i-a adus împreună este una benefică filmului.

Filmul aduce în prim plan situaţiile de conflict din zona Asiei . În timpul războiului din Irak, Contingentul georgian al Forţelor Aliate salvează viaţa unui reporter nord-american, Thomas Anders, cu care rămâne în relaţii de prietenie . La scurt timp, prietenii georgieni din Tbilisi suspectează izbucnirea unui conflict armat între Georgia şi Rusia cu privire la regiunile Osetia de Sud şi Abhazia şi îi solicită reporterului să vină în Georgia şi să transmită un mesaj internaţional privind evoluţia situaţiei conflictuale create.

Acesta, împreună cu cameramanul Sebastian Ganz, se infiltrează în viaţa cotidiană georgiană, ca simpli turişti, iar când conflictul escaladează sunt prinşi în mijlocul unui schimb de focuri. Astfel, reuşesc să filmeze un raid aerian ce loveşte civili nevinovaţi participanţi la o nuntă. Din acest moment, misiunea lor vitală este aceea de a scoate reportajul din Georgia pentru a înştiinţa opinia publică internaţională asupra violenţei la care au fost martori şi consecinţele grave care pot urma violenţelor din zonă.

Vezi Gratis Filmul Online Cu Subtitrare 5 Days of War / 5 zile de război (2011)
[socialring]Daca filmul a fost sters, scrie un comment mai jos cu textul "film sters"


2 commenturi pana acum.

  1. vio says:

    Excelent … un film inspirat din realitatea zilelor noastre, fara super eroi si la fel ca in Bosnia si alte teatre de razboi,realitatea cruda te impresioneaza indiferent cat esti de pasiv. Felicitari producatorilor si dvs pt ca la/ti oferit pt vizionare vio

  2. Mihai says:

    foarte bun filmul….mi se pare ingrozitor ca asta s-a intamplat in 2008,imi aduc aminte ca lumea se uita la Olimpiada si rusii au reusit sa mai indolieze un popor!

SCRIE UN COMMENT